Acasă Rețete Bauturi Smoothie cu unt de arahide

Smoothie cu unt de arahide

0
Smoothie cu unt de arahide

Smoothie cu unt de arahideReteta de smoothie cu unt de arahide este ideala pentru inceputul tau de zi sau pentru momentele in care te simti lipsit de energie. Untul de arahide contine grasimi sanatoase, banana ofera dulceata, iar laptele de soia – proteine esentiale. Scoti ingredientele din camara sau din frigider, le mixezi si in doar cateva minute ai preparat un smoothie delicios si plin de beneficii pentru sanatate.

TIMP PREPARARE 5 minute

PORTII 2

TIP RETETA Bautura

DIFICULTATE Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente reteta Smoothie cu unt de arahide

Vrei sa pregatesti reteta? Cumpara produsele!

Lapte de soia

lapte de soia

Unt de arahide cremos

unt-de-alune-pasta-de-alune-cremoasa-375g

Mod de preparare reteta Smoothie cu unt de arahide

  • Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza, pana se omogenizeaza.
  • Se serveste imediat.

Observatii reteta Smoothie cu unt de arahide

  • Banana folosita trebuie sa fie bine coapta pentru a se mixa usor si a da dulceata smoothie-ului.
  • Acest smoothie cu unt de arahide, datorita componentelor sale bogate in fibre si proteine, iti va da un adevarat boost de energie, de aceea momentul ideal de a-l consuma este dimineata. Pentru persoanele care nu reusesc sa adopte obiceiul sanatos al micului dejun, un smoothie poate fi un inlocuitor foarte bun, oferind o mare parte din nutrientii de care organismul are nevoie.

Stiai ca?

  • O singura banana, desi contine numai 100-120 de calorii (numarul acestora difera in functie de marimea fructului), este suficienta cat sa te energizeze pentru un efort intens cu o durata de 90 de minute? Din acest motiv sportivii de performanta o prefera altor fructe, atata inainte, cat si dupa antrenamentele pe care le practica.
  • Bananele contin fructoza, sucroza si glucoza – trei zaharuri naturale, la care se adauga proteine si fibre, iar aceasta componenta care le face extrem de indicate pentru o digestie usoara? In plus, ele satisfac nevoia de dulce, asadar pot sa constituie o gustare usoara, delicioasa si energizanta.
  • Bananele sunt eficiente in lupta impotriva celulitei? Aceste fructe contin potasiu, mineral care activeaza sistemul limfatic si te ajuta sa elimini excesul de apa din organism – una dintre cauzele aparitiei neplacutului aspect de coaja de portocala al coapselor tale.
  • Untul de arahide este un aliment extrem de sanatos, bogat in grasimi bune si in proteine? Consumat cu moderatie el aduce numai beneficii organismului tau: reduce riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare, mentine pe o perioada lunga de timp senzatia de satietate, te protejeaza de virusi si infectii bacteriene, intareste oasele si ajuta la dezvoltarea musculaturii.
  • Persoanele care consuma 30g de unt de arahide pe saptamana in mod regulat, prezinta un risc cu 25% mai mic de a dezvolta calculi biliari?
  • Untul de arahide contine cantitati mai mari de antioxidanti decat merele sau morcovii?
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Smoothie cu unt de arahide
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 69 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.